Der Blätterkatalog benötigt Javascript.
Bitte aktivieren Sie Javascript in Ihren Browser-Einstellungen.
The Blätterkatalog requires Javascript.
Please activate Javascript in your browser settings.
2 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΖΩΝΩΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Οι βιομηχανικές μονάδες χωρίζονται σε χρωματικές ζώνες ανάλογα με τον κίνδυνο επιμόλυνσης των τροφίμων ποτών Στις πράσινες ζώνες επιτρέπονται μόνο τα «ασφαλέστερα» προϊόντα ενώ στις μπλε και κόκκινες ζώνες επιτρέπεται η χρήση μεγαλύτερης γκάμας NSF προϊόντων Το χρώμα ζώνης αντιστοιχεί στο χρώμα της ετικέτας του προϊόντος ώστε να διευκολύνεται οπτικά η έγκριση χρήσης Kosher Halal Χωρίς αλλεργιογόνα Χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς GMO Για την επισήμανση προϊόντων που μπορούν να χαρακτηριστούν ως κοσέρ δηλ κατάλληλο για κατα - νάλωση σύμφωνα με τους εβραϊκούς θρησκευτικούς κανόνες διατροφής Το πιστοποιητικό ″χαλάλ″ χαρακτηρίζει τα προϊόντα που είναι επιτρεπτά σύμφωνα με τους μουσουλ - μανικούς θρησκευτικούς κανόνες Το χαλάλ δεν αφορά μόνο τα ίδια τα τρόφιμα αλλά και όλα τα βοηθητικά και πρόσθετα στοιχεία Η Ευρωπαϊκή Οδηγία Περί Παροχής Πληροφοριών σχετικά με τα Τρόφιμα 1169 2011 έχει τεθεί σε ισχύ από τις 13 Δεκεμβρίου 2014 σε όλη την Ευρώπη Συμμορφούμενοι προς αυτήν την οδη - γία επιδιώκουμε την πώληση προϊόντων που δεν περιέχουν αλλεργιογόνα Στην παραγωγή τροφίμων χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς GMO είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται πρόσθετα τα οποία επίσης δεν περιέχουν GMO OHNE GENTECH NIK